Your Headway AS

Om oss

Your Headway AS er et norsk selskap spesialisert rekruttering og staffing til skandinavisk  bedrifter. Vårt mål er å bistå kundene våre med et konkurransefortrinn. Vi tilbyr en løsning for å finne talenter uten risiko. Det gjør vi gjennom staffing, og rekruttering av ansatte tilpasset kundens behov. 

Varna in Bulgaria

VARNA

Kontoret vårt ligger i solfylte Varna med god tilgang på kompetanse og gode skoler.

Tallinn in Estonia

TALLINN

Kontoret i Tallinn ligger i landets økonomiske og finansielle senter, som står for mer enn halvparten av landets BNP.

Svelvik in Norway

SVELVIK

Tettsted i Drammen kommune, 50 minutter fra Oslo. 

Working in team nearshore

Misjon

Sikkerhet, kundefokus og kvalitet blir for hvert år en viktigere faktor. Dette ligger derfor som våre bærebjelker for alt vi gjør. Vår strategi har siden oppstart tatt sikte på å tilby talenter unike muligheter, og selsakoer tilgang til en motivert talentbase. Vår misjon er derfor å opptre bærekraftig og ansvarlig ovenfor alle våre interne og eksterne interesser og interessenter. Vi bruker vår kvalitet og kundeorientering for å skille oss fra konkurrentene.

Visjon

Det skal være enkelt, spennende, og strukturert å finne talenter som både er motivert for å jobbe i selskapet, men som også matcher behovet perfekt. Dette kaller vi Match perfect. Kundene skal tenke på oss som den fremste og beste i vår bransje. En forutsetning for å oppnå ønsket om å være førstevalget er gode kommunikasjonslinjer, og en problemfritt overtagelse av arbeidsoppgavne. Vår felles visjon er derfor å skape langvarige kundeforold med Match Perfect.

custom_resized_3854ca5e-4cbf-4af7-8c91-6