top of page

8 eksempler du kan bruke for din eksterne medarbeiderhåndbokHvorfor trenger du en ekstern medarbeiderhåndbok?

Det er avgjørende under onboarding å navigere i den overveldende prosessen med dokumentverifisering, forståelse av retningslinjer og håndtering av forvirring. En godt strukturert håndbok for fjernarbeid er avgjørende når du vokser raskt, og gir veiledning utover HR-støtte.


En ideell medarbeiderhåndbok dekker alt: retningslinjer, kultur, atferdskodeks og mer, og løser tvil enkelt. Det effektiviserer onboarding, letter ansatte inn i rollene sine og øker produktiviteten.


Globale trender viser fjernarbeids kontinuerlige vekst, og tilbyr fleksibilitet og tilgang til talent utenfor lokale markeder. Å mestre fjernarbeid øker en bedrifts appell til potensielle ansatte.


8 eksempler på ekstern medarbeiderhåndbok

Vi har 8 eksempler som har verdifulle ressurser for nye eksterne arbeidere og ledere som administrerer distribuerte team. Omfavn effektiv fjernarbeidspraksis for bedre bedrifts- og personlige resultater. La oss lære av noen av de beste:


NETFLIX - Håndbok

AirMason har laget en håndbokmal som inneholder den globalt ledende OTT-plattformen Netflix. Det er en av de mest velutformede og kreative medarbeiderhåndbøkene som finnes.

Den tilbyr en medarbeiderkulturguide som består av:

  1. 7 kulturprinsipper i organisasjonen

  2. 9 atferdsforventninger

  3. Nøkkelfaktorer for å være en ansvarlig person

  4. Gode eller dårlige prosesser

  5. Hva betyr «opptrer i Netflix sin beste interesse»

  6. Budsjett- og ytelsesvurderinger

  7. Suksess for ansatte

  8. To nødvendige betingelser for opprykk

  9. Hva prøver Netflix-kulturen å støtte?


Det mest slående Hubspot gjorde med sin medarbeiderhåndbok er å lage monotone emner på en mye mer spennende måte. Det betraktes som delvis ansattmanifest og delvis ansatthåndbok og snakker om hva slags kultur Hubspot skaper og forventningene de har fra folkene sine.


Zappos brukte det morsomste og mest effektive mønsteret – å gi sann innsikt i organisasjonen ved å legge til bilder av de ansatte og hendelsene som har funnet sted. Det er en ekstremt kulturfokusert organisasjon og har laget en kulturbok for å vise frem det samme. Det gir en ansatt en klar oversikt over hvordan arbeidslivet deres vil være i organisasjonen.,GitLab – Håndbok

GitLab har 2200+ sider detaljerte og informative for 1300 ansatte. For en så stor organisasjon, så vel som håndboken, er den garantert opprettet med full klarhet og engasjement.


Den består av produktkampanjene deres, mange tilbakekoblinger, og den opprettholder et nivå av åpenhet som lar folk som ikke jobber på GitLab bidra.


Trello – Håndbok

Trello, en programvare for å administrere prosjekter, bruker sin egen plattform for å lage sin medarbeiderhåndbok. Produktpromotering kan ikke bli bedre enn dette. Trellos eksterne medarbeiderhåndbok har vært en praktisk måte å vite om avspaseringer, utgifter og en detaljert oversikt over en ansatts første dag. Her er et glimt av hvordan det ser ut:


Valves håndbok ble viralt med tanke på hvor godt den ble utført. Den består av en overgang fra hvordan den første dagen til en ansatt ser ut til hvordan veksten deres ser ut.


Se for deg hva som ville være håndboken til et så stort multinasjonalt konglomerat. Du gjettet riktig, feilfri. Denne håndboken gir en detaljert oversikt over formålet og målet med Facebook, deres kjerneverdier og mer.


Fra starten av 2020 til starten av 2022 vokste Remotes globale team fra rundt et dusin personer til mer enn 900. Å vokse i et så raskt tempo med null kontorer ga mange utfordringer, spesielt innen rekruttering, men en dyp erfaring i asynkront fjernarbeid gjorde det mulig. Underveis har de lært mye av hva som gjør rekruttering til å fungere, spesielt når du bygger et eksternt-først-team. Du må bygge et skalerbart system som gjør det naturlig å tiltrekke og engasjere ansatte gjennom ansettelsesprosessen. Dette er et godt eksempel!


© 2023 av Your Headway AS og inspirasjonssider. Laget med kjærlighet for rekruttering.

Comentários


bottom of page