top of page

I et hav av produktivitetsapper anbefaler vi tre

En ustrukturert hverdag preget av overfylte skrivebord, møter og tidsfrister som går i glemmeboken skaper lite produktive medarbeidere. Mange leter derfor etter digitale verktøy for å organisere dagene. I en verden med digitale distraksjoner på alle plattformer er det viktig å vite hva som frigjør tid og hva som tar tid. I et hav av produktivitetsapper kan det å navigere seg til de gode appene ta mer tid enn du i utgangspunktet sparer på å ta de i bruk. For oss som jobber med å frigjøre tid til viktigere formål med eksterne team er det viktig å dele konkrete apper som fungerer til sitt formål, og som frigjør tid til viktige oppgaver. Vi ønsker å beskrive appene kort, samtidig som du får et innblikk i hva de faktisk er gode på. Dersom det er konkrete oppgaver som ønskes å sette bort er kanskje et eksternt administrasjonsteam løsningen istedenfor en app. Men en app kan være et godt verktøy for å organisere og strukturere en produktiv arbeidsdag.EverNote

Evernote, organiser notatene dine digitalt. Her kan du ta notater, arkivere og dele. Den er godt egnet for ansatte med behov for struktur og støtte til organisering av arbeid og gjøremål. Evernote kan brukes gjennom nettleser, som frittstående program til datamaskin eller lastes ned som app til nettbrett eller smarttelefon. Innholdet sorteres inn i "notatbøker" og videre prosjekter som kan lagres offline. Videre kan det synkroniseres med andre enheter eller deles med andre brukere via epost. Med over 225 millioner brukere er de en tungvekter innenfor sitt felt. De har videre utvidet sitt produkt med apper som Web clipper og Scannable som alle er gode grunner til å integrere EverNote til sin hverdag.

  • Web clipper: Lagre hjemmesider direkte til din Evernote konto

  • Scannable: Lommeskanner. Skann dokumenter/kvitteringer direkte inn på din Evernote med denne appen.
Todoist

Todoist, ta kontroll på dine gjøremål og få ting gjort. Dette er en digital oppgavehåndteringsapp og oppgaveliste. Todoist tillater delegering av oppgaver, og sorterer oppgavene gjennom prosjekter, etiketter og filter. I Todoist setter du forfallsdatoer for oppgavene du selv eller kollegaer skal gjøre. Dette kan være faste gjøremål som salgstall eller andre enkelthendelser. Todoist tilbyr integrasjon med mange apper inkludert Gmail, Google Drive og Dropbox som forbedrer produktiviteten og gjør det enklere å administrere det digitale livet. En enkel app som kan øke produktiviteten og kategorisere viktigheten av at oppgavene utføres.

BRAIN.FM

Brain.fm, ta tilbake fokuset. En app som gir deg musikk som er designet for å fremheve en spesifikk sinnstilstand å øke produktiviteten din. Din egen favorittmusikk er laget for å fange oppmerksomhet og utrykke følelser, og musikken kan ofte virke distraherende, noe forskerne bak appen har tatt til etterretning. De repetitive sporene er komponert av menneskelig musikere i samarbeid med en patentert kunstig intelligens, og virker innen 10–15 minutters lytting. Dette er en app å anbefale for deg som sittet i et bråkete, åpent kontorlandskap, eller til deg som sliter med å finne roen til å fokusere.


Er du på jobben? Da kan du velge i kategoriene «Deep work», «Creative», «Light Work» eller «Study & Read». Etter endt arbeidsdag kan du bruke kategoriene «Meditate», «Relax» eller «Sleep» til å koble av. Opprinnelig var Brain.fm et verktøy trener Matt Lindland tok i bruk da han merket at utøverne på det amerikanske brytelandslaget ikke fikk restituert nok mellom slagene. Det er ikke lett å styre hjernen på kommando, men Brain.fm er en app som hjelper deg godt på vei.


Lykke til!

Vi ønsker å frigjøre tiden du trenger.

+47 46 89 29 62Yorumlar


bottom of page